CAS

Nog twee uur en dan vertrekken we naar CAS. Verschrikkelijke afkorting trouwens voor Concert at Sea. We gaan genieten van Douwe Bob en als het goed is gaan we helemaal los bij Typhoon en Faithless. Die laatste zijn oude helden. Ik heb me al vaak in het zweet gesprongen en gedanst op “God is a DJ”.

Was God maar een DJ dan zou hij toch wel meer muziek in het leven brengen. Muziek is emotie, muziek is leven, muziek is respect, muziek is liefde, muziek is boosheid (wat trouwens ook een emotie is), muziek is onbegrip, muziek is troost, muziek is genieten, muziek is schoonheid. Muziek is alles. Het heeft mij vaak geholpen in welke periode of in welk moment dan ook, goed of slecht.

Totaal onvoorbereid gaan we vertrekken, want we weten niet precies waar we moeten zijn, weten niet precies waar we kunnen parkeren, weten niet precies hoe we, als we geparkeerd hebben, moeten fietsen, weten niet precies wat we aan moeten, weten niet precies hoeveel geld we mee moeten nemen, we weten niet precies wat we überhaupt mee moeten nemen. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een topdag.

Advertentie

Auteur: schrijfbianca

Ik schrijf, dus ik ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: