CAS (2)

Omschrijving Concert at Sea vrijdag 1 juli: Veel regen, veel wind en veel blubber. Maar dat is natuurlijk een omschrijving van iemand die het weer laat bepalen hoe een festival is. Laten mijn lief en ik niet zo in elkaar steken en is onze omschrijving als volgt: Douwe Bob: mooi, zuiver, puur, rock and roll, Typhoon: liefde, passie, verbondenheid, Faithless: wauw. Het eten was goed, mensen waren chill en het parkeren was een fluitje van een cent.

Het was een geweldige ervaring waar we weer lang op kunnen teren. de hele dag zit al een deuntje van Typhoon in mijn hoofd: ‘Typhoon Bumaye, ik ben de Koning, ik ben de Keizer, ik ben the motherfucking Admiraal’. Zo voelden wij ons allemaal, denk ik. De regen gooiden we van ons af, de blubber schopten we los, de zon trokken we naar beneden, want wij zijn de Koning, de Keizer, de Motherfucking Admiraal.

Advertentie

Auteur: schrijfbianca

Ik schrijf, dus ik ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: