Warm

Vanwege allesverlammende warmte en klotsende oksels geen uitgebreide blog, zelfs geen inzicht, ook geen mening, grapje of ander braaksel van woorden op dit witte digitale blad. Nou ja, de minimale variant dan.

Ik heb alleen puf voor een verzameling woorden die mijn huidige geestesgesteldheid weergeven:

moe, plakkerig, stinker, zweterig, sacherijnig, vervelend, geveld, hongerig, radeloos, futloos, inspiratieloos, ongemotiveerd, ballorig, opstandig, recalcitrant, irritant, boos, labiel… en het ergste is: ik moet vanavond nog naar de gemeente om mijn ID-kaart van mezelf, manlief en oudste kind te laten verlengen. Lang leve de zomer in Nederland.

Advertentie

Auteur: schrijfbianca

Ik schrijf, dus ik ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: