Kunstroute

Vanavond togen vriendin M en ik naar de opening van de Kunstroute. Morgen begint de tweedaagse waar we zo hard aan gewerkt hebben. Ik ben trots op mijn vriendinnen. Helaas kon de andere vriendin niet mee naar de opening.

We trokken onze feestjurken aan en stiften de lippen. Wat een kunstzinnig en minnend twee daagse beloofd te worden start op een ongelooflijk saaie en treurige wijze. Een geluidsinstallatie die niet functioneert, een voorzitter die telkens van alles vergeet en een burgermoeder die moedig aan haar speech begint, maar mij toch binnen enkele minuten doet wensen naar mijn bed.

Maar gelukkig is daar M. Ik ken haar al ruim 25 jaar en elk lachspiertje in haar gezicht is mij bekend. Zodra die spieren zich aanspannen is er geen houden aan. Tot ergernis van omstanders, met haar lach ik me letterlijk scheel. Ze fluistert op ongemakkelijke momenten, dat zijn dus die momenten waarop je aandachtig dient te luisteren en dito blik op je gezicht moet toveren, iets in en ik proest het uit van het lachen.

Het beloven twee mooie, kunstzinnige en vooral hilarische dagen te worden.

 

Advertentie

Auteur: schrijfbianca

Ik schrijf, dus ik ben.

Eén gedachte over “Kunstroute”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: