Logica

Kleine anekdote voor het nageslacht. Sinterklaas is vertrokken. De cadeautjes liggen op een stapel in de woonkamer. Elke dag wordt met iets nieuws gespeeld. Vooral de zaklamp is, in deze donkere dagen, zeer goed ontvangen.

Vandaag was ik met onze jongste dochter boodschappen aan het doen bij Kruidvat. Ik snuffelde in een schap naar een cadeau voor mijn schoonzus. Cato liep tussen het speelgoed en riep opeens door de hele winkel. “Mamma, ik zie dat sinterklaas ook hier de cadeautjes koopt.” Ze liep door de winkel met een soortgelijke zaklamp als waar zij de trotse eigenaar van is.

Met mij moesten heel veel mensen hard lachen. Heerlijk die logica. Een herinnering om in te pakken als cadeautje.

Advertentie

Auteur: schrijfbianca

Ik schrijf, dus ik ben.

Eén gedachte over “Logica”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: