Dali

Vandaag ben ik naar een expositie van Dali geweest. Ik vind die man briljant. Ik ken vooral zijn schilderijen, maar nu stonden zijn  lithografieen in de spotlight. Daar bleek maar weer hoe fantastisch die man kon tekenen. Hij vertaalde zijn gedachten en fantasieën via zijn handen in beelden. De surrealistische kijk op de wereld blijft boeien. Ik raakte dan ook niet uitgekeken.

Waar ik erg om moest lachen waren de reclames waar Dali een hoofdrol in speelde. De manier waarop hij chocolade aanprees boezemde mij meer angst in dan lust in het bruine goud. Dali komt over als een excentrieke, beetje gekke, man. Maar dan wel een met een prachtige hand van tekenen en een uitmuntend commercieel inzicht.

Advertentie

Auteur: schrijfbianca

Ik schrijf, dus ik ben.

Eén gedachte over “Dali”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: