Werk

Ik vind mijn werk belangrijk. Het gebeurt maar zelden dat ik niet iets boeiends mee maak op mijn werk. Dagelijks wordt ik door iets of iemand wel verrast, soms in positieve zin en soms in negatieve zin. Sommigen zeggen dat ze het na een paar jaar wel gezien hebben, maar telkens als ik denk dat ik op dat punt ben beland gebeurt er wel weer iets dat me doet verbazen.

Ik vind mijn werk leuk en ook belangrijk, maar ook lastig. Vooral lastig omdat ik zelden iets kan delen op bijvoorbeeld deze blog. Al zeker niet over de inhoud, maar ook niet over de omgeving waarin ik werk. Dit klinkt nu allemaal heel mysterieus (nee, ik ben geen spion of een CIA-agent), maar door alle vormen van vertrouwelijkheden waarin ik me tijdens me werk wentel, kan ik er gewoon heel weinig over zeggen.

Wat ik wel weet is dat de omgeving waarin ik werk niet uniek is, maar wel bijzonder. Ik heb bijvoorbeeld niet 1 leidinggevende waarmee ik mijn ongenoegens mee kan uitvechten. Nee, ik werk voor een diverse groepen mensen met allerlei belangen en daarmee moet allemaal rekening gehouden worden.

Vandaag was ik, om een mooie Engelse uitdrukking te gebruiken, not amused door het handelen van mijn baas, maar daar kan ik niets tegen doen. Dat is frustrerend. Aan de andere kant had ik dan weer wel een heel enerverend overleg met een bijzondere partner over een op te starten project waarbij iedereen na het overleg vol energie mee aan de slag wil.

Allerlei kanten van medailles die keer op keer gekanteld, gedraaid en opgepoetst worden. Boeiend en zoals de Engelsen zeggen: never a dull moment.

Advertentie

Auteur: schrijfbianca

Ik schrijf, dus ik ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: